frank-profiel-pvp copy

Over mijzelf

 Leefstijlcoach / Business Coach Duurzame Inzetbaarheid / Health Manager

PersonalVitalityPlan

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een professional op gebied van leefstijl, gezondheid en vitaliteit.

Na mijn loopbaan bij Windesheim gestart als zelfstandige op het brede terrein van duurzame inzetbaarheid. In 2010 heb ik mij specifiek gericht op strategisch gezondheidsmanagement. Van beleid tot operationeel het organiseren van health checks en het vormgeven van interne communicatie. Hierin heb ik een brede scope en de nodige skills.

In 2015 ben ik gestart met de opleiding tot Leefstijlcoach bij de Academie voor Gezondheid en Leefstijl welke ik met succes heb afgerond. Deze aanvulling op mijn ontwikkeling komt voort uit de ambitie om een bijdrage te kunnen leveren aan het individu. Hierbij is de doelstelling om een bijdrage te leveren welke een duurzaam effect heeft op de leefstijl.

Ik ben actief als Health Manager en Leefstijlcoach. In de rol van Health Manager coördineer en faciliteer ik projecten op gebied van leefstijl, gezondheid en vitaliteit of het thema van nu 'Duurzame inzetbaarheid'.

Meer over mij en mijn loopbaan is te vinden via Linkedin.

Contactpersoon

FRANK HIELCKERT

Direct contact via mobiel of Whatsapp

+31 (0) 6 4455 1259

Of stuur een bericht

Heb je een vraag of zou je graag informatie willen ontvangen. Stuur ons dan een bericht door onderstaande formulier in te vullen.

Phone- / Mobile number (e.g. 06 123 456 78)
reCAPTCHA is required.

Wij werken voor en met de volgende organisaties

PersonalVitalityPlan heeft diverse partijen waarvoor en waarmee ze samenwerkt.

NHL-stenden
logo-foodcare-6-1-e1460630864120
bcl
1406404026833