Actueel aanbod NHL Stenden Hogeschool

Leefstijl- / Fysieke coaching

NHL Stenden biedt individuele coaching als het gaat om je leefstijl en je fysieke gesteldheid. Hierbij kan worden gedacht aan een combinatie van leefstijlaspecten of specifiek beweging, voeding en/of ontspanning.

Een traject bestaat uit een intake en 1-op-1 coaching. De coaching wordt aangeboden vanuit het Bewegingscentrum en maakt onderdeel uit van het Livvit-aanbod.

BEWEEGPROGRAMMA'S

SAMEN IN BEWEGING

NHL Stenden biedt beweegprogramma's aan via het Bewegingscentrum Leeuwarden. Het gaat hierbij om Spinning, Looptraining, Body Pump, Outdoor Training en Mindfulness Yoga. 

Opgave voor de beweegprogramma's kan via het rooster van het PersonalVitalityPlan. Geen gebruiker van het platform en de app, meldt je dan even aan om toegang te krijgen. Meer over het Personal Vitality Plan is hieronder te lezen.

ROOSTER NHL STENDEN

Over het Personal Vitality Platform

Wat is het Personal Vitality Platform?

Het Personal Vitality Platform is een middel om inzicht te krijgen je dagelijkse activiteiten en leefstijl. Het platform biedt een persoonlijk dashboard waarop inzicht wordt gegeven in voeding, beweging en je voortgang. Het platform werkt interactief en biedt vele mogelijkheden.
Naast het bijhouden van gegevens is het ook mogelijk online trainingsprogramma's te volgen. Het platform biedt daarnaast informatie en diverse beweegprogramma's en workshops.
android-promo-image-1
rooster

Online trainingsprogramma’s

Het is mogelijk je persoonlijke trainingsschema samen te stellen voor diverse bewegingsactiviteiten. Niet alleen voor een sportschool, maar ook buitensport en zelfs oefeningen voor thuis.
Voedingsprogramma
Het is mogelijk een voedingsdagboek bij te houden en inzicht te krijgen in wat je eet te opzichte van je verbranding. Zo is het ook mogelijk zelf een voedingsplan bij te houden.
ios-promo-image-2
ios-promo-image-1

Wat houdt actieve deelname in?

Natuurlijk willen we niemand afschrikken, maar bij deelname wordt een actieve participatie verwacht binnen het Personal Vitality Platform. Bij deelname aan het Personal Vitality Platform krijg je een speciaal PRO-lidmaatschap. Dit PRO-lidmaatschap zorgt voor een maximale bescherming van je persoonlijke gegevens.

Meer informatie hierover is te vinden in de Privacy statement van het platform.

food

Onze handige apps voor je smartphone

Vanaf nu verkrijgbaar via de App Store en Google play.