Alles over de gebruikte

ICONEN EN SYMBOLEN

Het Personal Vitality Plan maakt gebruik van verschillende iconen/symbolen. Hieronder worden de meest kort toegelicht.

schedule

ROOSTER

Online rooster waar deelnemers/leden direct een boeking en annulering kunnen doen van een activiteit, workshop of coach afspraak. Je wordt bij wijzigingen op de hoogte gehouden. 

nutrition-plan

VOEDINGSDAGBOEK

Een voedingsdagboek welke je op basis van je persoonlijke voedingsplan kan bijhouden om inzicht te krijgen. Deze wordt tevens gebruikt bij een leefstijlcoachtraject en -programma.

body-metrics

PERSOONLIJKE VOORTGANG

Houdt je voortgang bij in de app of platform. Van lichaamssamenstelling tot VO2max waarden. Eventueel samen met je coach om op een perfecte wijze te werken aan je doelen.

Food List

VOEDINGSLIJST

Een overzicht van voedingsmiddelen welke veel worden gebruikt.

WORKOUT

WORKOUTS

Kies of maak een persoonlijke workout via de 'Workout Editor'. De workout kan worden gepland en wordt opgenomen in je activiteitenkalender.

Workout Player

WORKOUT PLAYER

Mogelijkheid om je workout af te spelen op je smartphone, tablet, laptop, PC en Smart TV. Je bent niet gebonden aan een sportschool of trainngsapparatuur.

Activity Calendar

ACTIVITEITENKALENDER

Een persoonlijk overzicht van activiteiten en het effect van de activiteiten. Deze worden doorberekend in verbrande calorieën, actieve minuten en afgelegde afstand.

nutrition-group

MAALTIJDPLANNEN

Handige manier om eigen recepten of veel gebruikte combinaties op te slaan en bij te houden in het voedingsdagboek.

challenges

UITDAGINGEN

Je maakt een persoonlijke uitdaging lichaamsbouw, prestaties of lichaamsafmeting. Jij bepaald je eigen doel. 

APPARATEN

APPARATEN

Het Personal Vitality Plan biedt een aantal eigen middelen voor het bijhouden/meten van je voortgang en/of prestatie. Deze zijn te koppelen via smartphone/tablet of laptop/pc.

Exercise History

HISTORIE ACTIVITEITEN

Een overzicht van je activiteiten van afgelopen dag, maand en periode. Geeft inzcht* in verbrande calorieën, afgelegde afstand, uren gesport en stapppen. *Betreft een indicatie op basis van geregistreerde gegevens.

Groups

GROEPEN

Er zijn verschillende deelnemersgroepen binnen het platform actief. Wordt lid van een specifieke groep en blijf op de hoogte, deel een vraag en lees handige tips.