Actueel aanbod NHL Stenden Hogeschool

Aanbod op locatie

NHL Stenden heeft divers aanbod als het gaat om bewegen en sporten. Op de volgende locaties kan gebruik worden gemaakt van voorzieningen:

  • Assen
  • Emmen
  • Groningen
  • Leeuwarden
  • Meppel
  • Terschelling
  • Zwolle

Platform en apps

Het Personal Vitality Plan geeft deelnemers een eigen profiel met ondersteunend platform en apps. Via de PC, tablet en smartphone krijg je een aantal handige tools aangereikt voor je dagelijkse hulp als het gaat om leefstijl. Dit kan zijn om inzicht te krijgen of doelen te behalen.

Via het platform houden we je op de hoogte van laatste nieuws, workshops en trainingen.

Over het Personal Vitality Platform

Wat is het Personal Vitality Platform?

Het Personal Vitality Platform is een middel om inzicht te krijgen je dagelijkse activiteiten en leefstijl. Het platform biedt een persoonlijk dashboard waarop inzicht wordt gegeven in voeding, beweging en je voortgang. Het platform werkt interactief en biedt vele mogelijkheden.
Naast het bijhouden van gegevens is het ook mogelijk online trainingsprogramma's te volgen. Het platform biedt daarnaast informatie en diverse beweegprogramma's en workshops.
android-promo-image-1
rooster

Online trainingsprogramma’s

Het is mogelijk je persoonlijke trainingsschema samen te stellen voor diverse bewegingsactiviteiten. Niet alleen voor een sportschool, maar ook buitensport en zelfs oefeningen voor thuis.
Voedingsprogramma
Het is mogelijk een voedingsdagboek bij te houden en inzicht te krijgen in wat je eet te opzichte van je verbranding. Zo is het ook mogelijk zelf een voedingsplan bij te houden.
ios-promo-image-2
ios-promo-image-1

Wat houdt actieve deelname in?

Natuurlijk willen we niemand afschrikken, maar bij deelname wordt een actieve participatie verwacht binnen het Personal Vitality Platform. Bij deelname aan het Personal Vitality Platform krijg je een speciaal PRO-lidmaatschap. Dit PRO-lidmaatschap zorgt voor een maximale bescherming van je persoonlijke gegevens.

Meer informatie hierover is te vinden in de Privacy statement van het platform.

food

Onze handige apps voor je smartphone

Vanaf nu verkrijgbaar via de App Store en Google play.

Let op!

Het PVP-platform loopt per 1 juli 2022 af. Je kan je account opheffen of via de Virtuagym-app gebruik blijven maken van de gratis versie van het platform en app.

Link: //virtuagym.com/