logo-nhl-stenden-2018

JOIN NHL STENDEN PERSONALVITALITYPLAN

Actueel aanbod NHL Stenden Hogeschool

Aanbod op locatie

NHL Stenden heeft divers aanbod als het gaat om bewegen en sporten. Op de volgende locaties kan gebruik worden gemaakt van voorzieningen:

Leefstijl- / Fysieke coaching

NHL Stenden biedt individuele coaching als het gaat om je leefstijl en je fysieke gesteldheid. Hierbij kan worden gedacht aan een combinatie van leefstijlaspecten of specifiek beweging, voeding en/of ontspanning.

Een traject bestaat uit een intake en 1-op-1 coaching. De coaching wordt aangeboden vanuit het Bewegingscentrum en maakt onderdeel uit van het Livvit-aanbod.

Platform en apps

Het Personal Vitality Plan geeft deelnemers een eigen profiel met ondersteunend platform en apps. Via de PC, tablet en smartphone krijg je een aantal handige tools aangereikt voor je dagelijkse hulp als het gaat om leefstijl. Dit kan zijn om inzicht te krijgen of doelen te behalen.

Via het platform houden we je op de hoogte van laatste nieuws, workshops en trainingen.

BEWEEGPROGRAMMA'S

SAMEN IN BEWEGING

NHL Stenden biedt onder andere beweegprogramma's aan via het Bewegingscentrum Leeuwarden.

Het Beweegcentrum Leeuwarden heeft een eigen app (MyWelness app) welke je kan gebruiken voor het reserveren van lessen. Tevens heeft geeft de app toegang tot on demand functies en je eigen profiel. 

De Personal Vitality Plan heeft een eigen app en platform.

ROOSTER NHL STENDEN

Over het Personal Vitality Platform

Wat is het Personal Vitality Platform?

Het Personal Vitality Platform is een middel om inzicht te krijgen je dagelijkse activiteiten en leefstijl. Het platform biedt een persoonlijk dashboard waarop inzicht wordt gegeven in voeding, beweging en je voortgang. Het platform werkt interactief en biedt vele mogelijkheden.
Naast het bijhouden van gegevens is het ook mogelijk online trainingsprogramma's te volgen. Het platform biedt daarnaast informatie en diverse beweegprogramma's en workshops.
android-promo-image-1
rooster

Online trainingsprogramma’s

Het is mogelijk je persoonlijke trainingsschema samen te stellen voor diverse bewegingsactiviteiten. Niet alleen voor een sportschool, maar ook buitensport en zelfs oefeningen voor thuis.
Voedingsprogramma
Het is mogelijk een voedingsdagboek bij te houden en inzicht te krijgen in wat je eet te opzichte van je verbranding. Zo is het ook mogelijk zelf een voedingsplan bij te houden.
ios-promo-image-2
ios-promo-image-1

Wat houdt actieve deelname in?

Natuurlijk willen we niemand afschrikken, maar bij deelname wordt een actieve participatie verwacht binnen het Personal Vitality Platform. Bij deelname aan het Personal Vitality Platform krijg je een speciaal PRO-lidmaatschap. Dit PRO-lidmaatschap zorgt voor een maximale bescherming van je persoonlijke gegevens.

Meer informatie hierover is te vinden in de Privacy statement van het platform.

food

Onze handige apps voor je smartphone

Vanaf nu verkrijgbaar via de App Store en Google play.

Aanmelden NHL Stenden Personal Vitality Platform 2021

Uitgesloten van deelname zijn studenten en stagiaires en zelfstandigen. Let op! Deelname aan voorzieningen van de verschillende aanbieders loopt tot 1 januari 2022. Opnieuw aanmelden kan een vereiste zijn voor het behoud van deelname.

Sign up NHL Stenden Personal Vitality Platform 2021

Excluded from participation are students, trainees and self-employed people. Pay attention! Participation in the facilities of the various providers runs until 1 January 2022. Re-registration may be a requirement to maintain participation.
Voorbeeld: 1 september 2020 / Example: September 1, 2020
Phone- / Mobile number (e.g. 06 123 456 78)
dd/mm/yyyy (bijv. 22/11/1971)
Graag een herkenbare profielfoto / Please provide a recognizable profile picture Upload filetype jpg, jpeg, png max. 5 MB (5000kb)
Geef hier je werklocatie aan / Enter your work location here
Kies hier de gewenste sport locatie / Please choose your desired sport location
Do you already have an account on the Personal Vitality Plan platform?
Do you have any questions?
reCAPTCHA is required.