pvp_white

FRANK HIELCKERT

LEEFSTIJLCOACH

BEWEGING | VOEDING | ONTSPANNING

FRANK HIELCKERT

KUNG FU LEEFSTIJLCOACH

"Kung Fu" uit het Chinees is vrij vertaald hoge vaardigheid, grote concentratie of toewijding

Kung Fu Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach wil ik je graag helpen bij het werken aan een gezonde(re) leefstijl. Hierbij ondersteun ik je om actief te werken aan je persoonlijke doelen die jij jezelf stelt. Vanuit je eigen kracht ga je aan de slag waarbij wij samen de voortgang bekijken. Daar waar je hulp nodig hebt gaan we focus aanbrengen om te zorgen dat jij je doelen behaald.

Jij gaat aan de slag met je eigen 'Kung Fu'!

Waarom Kung Fu Leefstijlcoach?

Voor mij is de Kung Fu Leefstijlcoach een toegewijde en vaardige leefstijlcoach zijn en blijven door continue kennis en kunde op niveau te houden.

Mijn professionele ontwikkeling

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een professional op gebied van leefstijl, gezondheid en vitaliteit. In 2015 ben ik gestart met de opleiding tot Leefstijlcoach bij de Academie voor Gezondheid en Leefstijl welke ik met succes heb afgerond. Deze aanvulling op mijn ontwikkeling komt voort uit de ambitie om een bijdrage te kunnen leveren aan het individu. Hierbij is de doelstelling om een bijdrage te leveren welke een duurzaam effect heeft op de leefstijl.

Naast de rol van leefstijlcoach ben ik ook actief als Health Manager. In deze rol co├Ârdineer en faciliteer ik projecten op gebied van leefstijl, gezondheid en vitaliteit of het thema van nu 'Duurzame inzetbaarheid'.

Meer over mij en mijn loopbaan is te vinden via Linkedin.

Mijn persoonlijke missie

Creatief ontwerpen waarin samenhang op een inspirerende, motiverende en overtuigende wijze zichtbaar wordt en een duurzame bijdrage levert aan het individu, de leef- en werkomgeving en de maatschappij.

NIEUWSGIERIG?!

Naar jouw persoonlijke mogelijkheden?!

+31644551259

Neem contact op via mobiel of Whatsapp

LOCATIE ZWOLLE, STADSHAGEN