FITBIT HELPDESK

FITBIT HELPDESK

Installatie van de Fitbit via Smartphone

Het installeren van de Fitbit gaat het handigst via een smartphone. Er zijn speciale apps voor onder andere iOS, Andriod en Microsoft. In het filmpje hiernaast een korte introductie van de installatie via een smartphone.

Is mijn smartphone ook geschikt voor de Fitbit?

Fitbit synchroniseert automatisch en draadloos naar tablets, computers en 150+ toonaangevende iOS, Android en Windows smartphones met behulp van Bluetooth 4.0 draadloze technologie.

  • Synchroniseren: 20 feet
  • Bel meldingen via Bluetooth 4.0
  • Synchroniseren met computers internetverbinding vereist en USB-poort
  • Synchronisatie met mobiele apparaten vereist Bluetooth en Internet-verbinding
  • Synchroniseert met Windows Vista en hoger, Mac OS X 10.6 en hoger, iPhone 4S en later, iPad 3 gen. en later, en het leiden van Android en Windows-apparaten

Installatie van de fitbit via de computer

In sommige gevallen is er geen smartphone of tablet om de fitbit te gebruiken. In dit geval kan de computer (Apple/Microsoft) worden gebruikt met de meegeleverde USB-connector. Het filmpje geeft een korte instructie. Hieronder is de software te vinden voor de installatie en synchronisatie.

Sychroniseren en ontvangen van notificaties met iOS-apparaten

In de video hiernaast wordt een korte uitleg gegeven over het synchroniseren van de Fitbit via iOS-apparaten. Afhankelijk van het type Fitbit gaat het alleen om synchroniseren of ook het ontvangen van notificaties via bijvoorbeeld de smartphone.

Bekijk de stap-voor- stap handleiding hiernaast om te leren hoe u uw Fitbit tracker kunt synchroniseren met iOS-apparaten , hoe u uw synchronisatie- opties aan te passen , en hoe het opzetten van smartphone meldingen , zoals bellen en sms'en .

Synchroniseren en ontvangen van notificaties met Android-apparaten

In de video hiernaast wordt een korte uitleg gegeven over het synchroniseren van de Fitbit via Android-apparaten. Afhankelijk van het type Fitbit gaat het alleen om synchroniseren of ook het ontvangen van notificaties via bijvoorbeeld de smartphone.

Bekijk deze stap-voor- stap handleiding om te leren hoe u uw Fitbit tracker kunt synchroniseren met Android-apparaten , hoe u uw synchronisatie- opties aan te passen , en hoe het opzetten van smartphone meldingen , zoals bellen en sms'en .

NOG VRAGEN? STEL HIER JE VRAAG

Invalid Email
Invalid Number